Geboortekaartje baby en kat

Het geboortekaartje baby en kat met een mooie en minimalistische illustratie van een baby en een katje. De kat en de kleuren worden naar wens aangepast.
De achterkant van het geboortekaartje met een lief kindje en een katje. Het kaartje is minimalistisch met een vrolijke twist.

Het geboortekaartje

Een mooi en minimalistisch geboortekaartje met een illustratie van een baby en een katje. Het kaartje is A6 formaat (14,8 x 10,5 cm) en heeft ronde hoeken. Het geboortekaartje baby en kat wordt gedrukt op mat gerecycled papier. Het papier heeft een lichte natuurlijke tint en de vezels van het papier zijn licht zichtbaar. Het geeft het kaartje een mooie zachte, warme en elegante uitstraling.

De kat wordt naar wens aangepast. Ook de kleuren en het lettertype pas ik naar wens aan. Een kleine aanpassing aan de illustratie kost niets extra. Ook is het mogelijk het kaartje in een ander formaat of op een ander soort papier te bestellen. Bekijk de opties op deze pagina. Op het bestelformulier kun je je wensen aangeven. Heb je een vraag, stuur me dan gerust een berichtje.

Prijs A6 kaartje met ronde hoeken

Prijzen zijn incl. btw & verzending van het pakketje binnen Nederland.

Proefdruk: € 7,50
50 stuks: € 175,-
75 stuks: € 185,-
100 stuks: € 195,-
125 stuks: € 205,-
150 stuks: € 215,-
175 stuks: € 225,-

Variaties

Een mooi en lief geboortekaartje voor een meisje met een kat die naar wens wordt aangepast. Het ontwerp wordt gedrukt op gerecycled papier.
Het geboortekaartje baby en kat met een lief jongetje en een katje. Dit mooie en minimalistische ontwerp wordt gedrukt op gerecycled papier.

Proefdruk geboortekaartje baby en kat

Op je beeldscherm kunnen kleuren net even anders ogen dan op papier. Graag een proefdruk van het geboortekaartje baby en kat? Deze kun je bestellen voor € 7,50. Bestel de proefdruk via het bestelformulier.

Kaartjes bestellen, hoe werkt het?

  1. Bestel de geboortekaartjes of een proefdruk via het bestelformulier.
  2. Binnen 1 tot 3 werkdagen ontvang je een digitaal voorbeeld van het ontwerp.
  3. Als het kaartje helemaal naar wens is kun je een gedrukte proefdruk bestellen of is het wachten tot de baby er is.
  4. Yay! De baby is geboren. Stuur de ontbrekende geboortegegevens per mail.
  5. Je ontvangt een nieuw digitaal voorbeeld en de factuur.
  6. Na akkoord van het ontwerp en de factuur gaat het ontwerp naar de drukker.
  7. De geboortekaartjes worden gedrukt, verstuurd en binnen drie werkdagen bij je thuis afgeleverd.