Geboortekaartje baby wolkje

Het geboortekaartje baby wolkje is een rustig en elegant geboortekaartje met een mooie lijntekening van een baby gewikkeld in een dekentje met wolken print.
De achterkant van het geboortekaartje babywolkje met daarop de geboortegegevens en een klein met de handgetekend wolkje.

Het geboortekaartje

Het geboortekaartje baby wolkje is een rustig en elegant geboortekaartje met een mooie lijntekening van een baby gewikkeld in een dekentje met wolken print. Het kaartje is A6 formaat (14,8 x 10,5 cm) en heeft ronde hoeken. Het geboortekaartje baby wolkje wordt gedrukt op mat gerecycled papier. Het papier heeft een lichte natuurlijke tint en de vezels van het papier zijn licht zichtbaar. Het geeft het kaartje een mooie zachte, warme en elegante uitstraling.

Het patroon op de doek, de kleuren en het lettertype pas ik naar wens aan. Ook is het mogelijk het kaartje in een ander formaat of op een ander soort papier te bestellen. Bekijk de opties op deze pagina. Op het bestelformulier kun je je wensen aangeven. Heb je een vraag, stuur me dan gerust een berichtje.

Prijs A6 kaartje met ronde hoeken

Prijzen zijn incl. btw & verzending van het pakketje binnen Nederland.

Proefdruk: € 7,50
50 stuks: € 175,-
75 stuks: € 185,-
100 stuks: € 195,-
125 stuks: € 205,-
150 stuks: € 215,-
175 stuks: € 225,-

Variaties

Een mooi geboortekaartje voor een kindje met donkere huidskleur. Het patroon op het dekentje kan naar wens worden aangepast.
Een wolk van een baby. Een mooi geboortekaartje met een tekening van een lief kindje met een mutsje op en gewikkeld in een dekentje.

Proefdruk geboortekaartje baby wolkje

Op je beeldscherm kunnen kleuren net even anders ogen dan op papier. Graag een proefdruk van het geboortekaartje babywolkje? Deze kun je bestellen voor € 7,50. Bestel de proefdruk via het bestelformulier.

Kaartjes bestellen, hoe werkt het?

  1. Bestel de geboortekaartjes of een proefdruk via het bestelformulier.
  2. Binnen 1 tot 3 werkdagen ontvang je een digitaal voorbeeld van het ontwerp.
  3. Als het kaartje helemaal naar wens is kun je een gedrukte proefdruk bestellen of is het wachten tot de baby er is.
  4. Yay! De baby is geboren. Stuur de ontbrekende geboortegegevens per mail.
  5. Je ontvangt een nieuw digitaal voorbeeld en de factuur.
  6. Na akkoord van het ontwerp en de factuur gaat het ontwerp naar de drukker.
  7. De geboortekaartjes worden gedrukt, verstuurd en binnen drie werkdagen bij je thuis afgeleverd.