Geboortekaartje met bootje

Het geboortekaartje

Een rustig maar lief en vrolijk geboortekaartje met een elegante uitstraling. Op het geboortekaartje staat een bootje, boek, schoentjes, vlieger, eendje, bal, beer en een hondje. Het formaat van het kaartje is vierkant gevouwen (13,5 x 13,5 cm). Maar deze kan ook besteld worden als enkel kaartje met of zonder ronde hoeken. De tekening aan de binnenkant kan aangepast worden naar een van de andere tekeningetjes die op de voorkant staan. Het geboortekaartje met bootje wordt gedrukt op mat gerecycled papier. Het papier heeft een lichte natuurlijke tint en de vezels van het papier zijn licht zichtbaar. Het geeft het kaartje een mooie zachte en elegante uitstraling.

De kleuren en het lettertype kunnen naar wens worden aangepast. Ook een kleine aanpassing aan de illustratie kost niets extra. Daarnaast is het mogelijk om het kaartje in een ander formaat of op een andere papiersoort te bestellen. Bekijk de opties op deze pagina. Op het bestelformulier kun je je wensen aangeven. Heb je een vraag, stuur me dan gerust een berichtje.

Prijs vierkant gevouwen kaartje

Prijzen zijn incl. btw & verzending van het pakketje binnen Nederland.

Proefdruk: € 7,50
50 stuks: € 175,-
75 stuks: € 185,-
100 stuks: € 195,-
125 stuks: € 205,-
150 stuks: € 215,-
175 stuks: € 225,-

Variaties

Wat een lief geboortekaartje! Dit is het geboortekaartje met bootje, boek en beer. Een prachtig kaartje met een lieve en elegante uitstraling.
Een lief geboortekaartje met vrolijke kleine tekeningen van een vlieger, boek, bootje, schoentjes, knuffel beer, eendje en hondje.

Proefdruk geboortekaartje met bootje

Op je beeldscherm kunnen kleuren net even anders ogen dan op papier. Graag een gedrukte proefdruk van het geboortekaartje met bootje? Deze kun je bestellen voor € 7,50. Bestel de proefdruk via het bestelformulier.

Kaartjes bestellen, hoe werkt het?

  1. Bestel de geboortekaartjes of een proefdruk via het bestelformulier.
  2. Binnen 1 tot 3 werkdagen ontvang je een digitaal voorbeeld van het ontwerp.
  3. Als het kaartje helemaal naar wens is kun je een gedrukte proefdruk bestellen of is het wachten tot de baby er is.
  4. Yay! De baby is geboren. Stuur de ontbrekende geboortegegevens per mail.
  5. Je ontvangt een nieuw digitaal voorbeeld en de factuur.
  6. Na akkoord van het ontwerp en de factuur gaat het ontwerp naar de drukker.
  7. De geboortekaartjes worden gedrukt, verstuurd en binnen drie werkdagen bij je thuis afgeleverd.